Pārlekt uz galveno saturu

Būvniecības students: vēlos apgūt ko tādu, kas rada paliekošu vērtību nākotnē

Attēla autors: No LLU VBF arhīva

Pāvels šoruden uzsāks studijas LLU VBF pamatstudiju programmā “Būvniecība”. Domājot par to, kur studēt pēc vidusskolas beigšanas, jaunieti pievērsties būvniecības studijām mudinājusi doma apgūt ko tādu, kas rada paliekošu vērtību nākotnē.
 

Sākumā domāju par studijām informācijas tehnoloģijās. Tomēr mani atturēja tas, ka šajā profesijā darba vide un organizēšana tomēr ir monotona, sēdoša. Tāpēc lēnām nonācu pie domas studēt būvniecību, lai nākotnē varētu būvēt namus, kas ir paliekoša vērtība, un arī pats darbs būs dinamiskāks un kustībā,” stāsta Pāvels.

Lai izvēlēts, kurā no Latvijas augstskolām studēt būvniecību, jaunietis iepazinies ar studiju programmām un aprakstiem.

“Studijas Latvijas Lauksaimniecības universitātē izvēlējos, jo apraksts visvairāk atbilda tam, kā es iedomājos būvniecības apgūšanu. Turklāt šajā laikā esmu saņēmis arī pozitīvas atsauksmes un ieteikumus no paziņām un draugiem, kas arī mācās LLU.”

Noslēgumā Pavēls saka :

Ceru, ka studijas būs interesantas un es arī ātri apgūšu zināšanas, lai sāktu būvēt!"

Ja arī Tu vēlies sākt studēt vēl šajā gadā, atgādinām, ka līdz 31. augustam turpināt papilduzņemšana brīvajās studiju vietās.

Ja vēlies pieteikties studijām, gaidīsim Tevi ik darba dienu no 9.00 līdz 16.00 LLU VBF Akadēmijas ielā 19, līdzi ņemot ID vai pasi un iepriekšējo izglītību apliecinošus dokumentus!

Ja pirms došanās vēlies, ko uzzināt, sazinies ar mums, zvanot 63021413 vai rakstot 20202256.

Pievienots 15/08/2022