Pārlekt uz galveno saturu

Piedalies viktorīnā un iegūsti iespēju studēt programmā "Vide un ūdenssaimniecība"!

Attēla autors: No LLU VBF arhīva

Lai rosinātu studētgribētāju interesi apgūt vides un ūdenssaimniecības inženiera profesiju, pēc kuras pieprasījums darba tirgū pēdējos gados tik ļoti pieaug, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Vides un būvzinātņu fakultāte (LLU VBF) piedāvā vispārējo vidējo un profesionālo vidējo izglītības iestāžu audzēkņiem iegūt iespēju uzsākt pamatstudijas šajā studiju programmā valsts budžeta finansētās studiju vietās. LLU VBF Pasaules ūdens dienas laikā, 22. martā, organizēs viktorīnu “Iepazīsti ūdens pasauli un nāc studēt savu nākotni pie mums!”, kurā varēs piedalīties ikviens, kuram ir interese un vēlme par vides zinātni un ūdenssaimniecību un kurš vēlas iegūt augstāko izglītību šajās jomās. Viktorīna norisināsies tiešsaistē, un tās laikā, sekmīgi aizpildot uzdevumus, konkursa kārtībā varēs iegūt tiesības studēt kādā no valsts finansētām studiju vietām pamatstudiju programmā “Vide un ūdenssaimniecība”.

Lai viktorīnai piesaistītu un ieinteresētu patiešām motivētus studētgribētājus, aicinām Jūsu izglītības iestādi iesaistīties šajā projektā, izplatot informāciju izglītojamo vidū, kā arī noteiktajā dienā sniedzot iespēju interesentiem piedalīties šajā viktorīnā.


Lai pieteiktu skolu dalībai šajā projektā, aicinām līdz 13. martam reģistrēt savu dalību šeit: https://ej.uz/Pasaulesudensdiena
Pēc reģistrācijas Jūs saņemsiet detalizētāku informāciju par viktorīnas-atlases norisi.

Latvijas Lauksaimniecības universitātes Vides un būvzinātņu fakultāte (LLU VBF) ir vienīgā augstākās izglītības iestāde Latvijā, kurā citu starpā sagatavo speciālistus ne tikai zemes ierīcībā, ainavu arhitektūrā un plānošanā, bet arī meliorācijas inženierus vides un ūdenssaimniecības nozarē.

Ja nepieciešama papildu informācija, zvaniet 29677858 (Linda Grinberga) vai rakstiet e-pastu linda.grinberga@llu.lv.

Pievienots 08/03/2022